Ремонт імпортних Гідронасоси Гідромотори

Номер оголошення 371561

Опис

Ремонт імпортних Гідромоторів Гідронасосів від «ГидроПартнер» – це якість і надійність

Сервісний центр компанії «ГидроПартнер» предоставляетремонт імпортних гидромоторовиремонт імпортних гидронасосовлюбой складності. За 10 років роботи ми отримали величезний досвід при співпраці, як з виробниками, так і з постачальниками запчастин імпортного та вітчизняного виробництва. Завдяки цьому ми пропонуємо нашим клієнтам качественныйремонт імпортної гидравликив самі найкоротші терміни. У нас ви завжди можете замовити ремонт гідравліки для екскаваторів, тракторів, навантажувачів та іншої спецтехніки.

Щоб наочно побачити наші можливості, надаємо вам перелік напрямів, за якими ми надаємо послуги ремонту:

PSM-HYDRAULIC, LINDE, KAWASAKI, LIEBHERR, PARKER, BOSCH – REXROTH, HITACHI, KOMATSU, VICKERS, CATERPILLAR, VOLVO, SAUER DANFOSS, EATON, BONDIOLI та ін. Наш клієнт повинен бути впевнений у якості ремонту і пропонованих йому комплектуючих запчастин, тому ми надаємо гарантійне обслуговування, строком на 12 місяців. Протягом цього часу замовник може звернутися в наш сервіс, усунувши виникли проблеми абсолютно безкоштовно. Подібні випадки одиничні і часто трапляються з вини самого клієнта (із-за неправильної експлуатації самого агрегату).

Сучасне обладнання, діагностичні стенди, необхідний інструмент дозволяють нам выполнятьремонт гидронасосаиремонт гидромоторана найвищому рівні.

Якщо ви бажаєте самостійно произвестиремонт аксіально-поршневих гидромоторови гідронасосів, ми пропонуємо вам купити запчастини в нашому магазині. Крім того, завжди в наявності є нові та гідронасоси гідромотори.

Більш детально переходите на сайт

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Viktor Vasilenko : Ремонт гидравлического оборудования импортных производителей мы делаем вот в этой компании https://remontgidro.com.ua/
Ремонтируют и мелкие насосы НШ и гидростатику ГСТ с крупногабаритной техники.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Безкоштовні оголошення в Івано-Франківську З рук в руки Івано-Франківськ та Івано-Франківська область в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Безкоштовні оголошення в Івано-Франківську З рук в руки Івано-Франківськ та Івано-Франківська область