Hupharma ацетату тестостерону injectable порошок стероїдів

Номер оголошення 389133

Опис

Hupharma ацетату тестостерону injectable порошок стероїдів

e-mail:tammy@hupharma.com
WickrMe: Tammyzxz
У WhatsApp:15171477202

стероїди,оральні стероїди,ін'єкційні стероїди,стероїди цикли,бодібілдинг пауерліфтинг, задоволення гарантовано,анаболічні стероїди для продажу онлайн ,і дослідження хімічних речовин онлайн, купити досліджень хімічних речовин, науково-дослідні хімікати для продажу онлайн, купити анти тривоги наркотиків онлайн, анаболічні стероїди та гормон росту людини ,гормон росту людини купити онлайн

Назва продукту: ацетат тестостерону

Номер CAS: 1045-69-8

Очищенность: 99%

Молекулярна формула: c21h30o3

Молекулярний вага: 330.46

Зовнішній вигляд: білий порошок

Опис:

Поєднання тестостерону ацетату тестостерону і ацетат Естера, ацетат тестостерону андрогенний стероїд з яскраво вираженим анаболічним ефектом. Більшість ацетат процедури доставки ліків в організм відносно швидко. Ацетат тестостерону має дуже низький ризик утримання води. Людей, які використовують цю форму тестостерону також стверджують, що це, мабуть, найбільш безболісна форма тестостерону. Оцтовий ефір тестостерону набагато быстре діяти, і таким чином вимагає більш частого план-графіка для того, щоб тримати рівні крові як можна стабілізованим. Перевагою цього є те, що стероїдів можна звільнитися від тіла Дуже понад швидко після того як користь прерывана, таким чином роблячи це кращий вибір для випробуваних спортсменів. Ацетат тестостерону користі спортсменів для того щоб побачити драматично збільшення в розмірі і міцності м'язи, а також загальне відчуття благополуччя і підвищує лібідо і сексуальний потяг.

Тестостерон є найбільш поширеним анаболічним гормоном, що там і також враховані самим основним. Завдяки цьому, спортсмени часто враховуйте його низькопробним стероїд до більшостей всіх циклах. Тестостерон як анаболічний і андрогенний характер. Ацетат тестостерону користі спортсменів для того щоб побачити драматично збільшення в розмірі і міцності м'язи, а також загальне відчуття благополуччя і підвищує лібідо і сексуальний потяг.

Використання:

Ацетат тестостерону андрогену, зазвичай використовується для культуризму, фізичні і підтримуюча їх материнсь повышающ розвиток мужності та сексуальних органів. Він також використаний для того, щоб обробити жінок з раком молочної залози, овариальным рак, утробными fibroids, як множинний myeloma та ренальна карцинома клітини.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Безкоштовні оголошення у Сімферополі З рук в руки Сімферополь та Автономна Республіка Крим в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Безкоштовні оголошення у Сімферополі З рук в руки Сімферополь та Автономна Республіка Крим